Foto’s Kerst in de Beun 21 december 2019 © Kees Kuijper

Video korenfestival 20 oktober 2019 ©Thankyouforthepopmusic

Foto’s kennismakingsoptreden 10 juli 2019 © Kees Kuijper

Volg ons op Facebook

3 months ago

Popkoor Spot-On

Overweeg je om te gaan zingen bij een enthousiast, ambitieus popkoor? Woensdag 8 januari is de eerstvolgende gelegenheid om voorafgaand aan de repetitie auditie te doen en een repetitie mee te draaien! Er is nog plaats bij de sopranen, lage alten en mannen.

Ga naar onze site voor meer informatie en om je aan te melden: popkoorspot-on.nl/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Popkoor Spot-On

Wat was het een fantastische avond gisteren in de Beun! Voor het eerst met onze band en in samenwerking met dansstudio Dentro, vocalgroup Blended en Diana & Mario. Wij hebben genoten van deze samenwerking en sfeervolle afsluiting van 2019! Theater de Beun bedankt voor de gastvrije ontvangst! Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een liefdevol 2020!

Met dank aan Kees Kuijper voor de foto's!
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Popkoor Spot-On

21 december 2019 ⭐ 20.15 uur ⭐ theater de Beun Heiloo ⭐ concert popkoor Spot-On! met een vleugje kerst ⭐ sfeervol en gevarieerd programma in samenwerking met Dansstudio Dentro, vocalgroup Blended en Diana & Menno ⭐ met Spot-On! band ⭐ 2/3e van de kaarten reeds verkocht ⭐ U komt toch ook?! ⭐ Kaarten a 8 euro verkrijgbaar via website de Beun ⭐ van ❤e welkom! ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Popkoor Spot-On

Zaterdag 21 december 2019

Een avondvullend programma met zang van popsongs en modern ballet. Deelnemers zijn het grote Popkoor Spot-On! begeleid door hun nieuwe band; een vocal group van 10 dames met de naam Blended en een zeer jonge talentvolle soliste Diana begeleid door haar broer Menno. Dans Studio Dentro ondersteunt enkele nummers met de danseressen Laura & Danjella en een dansgroep jongeren. Het jonge Popkoor Spot-On! uit Alkmaar heeft met veel ambitie een repertoire samengesteld en samenwerking gezocht met andere partijen om dit afwisselend programma te kunnen produceren ‘met een vleugje Kerst’. Zo wordt niet alleen in geluid maar ook in beeld een mooie sfeer opgeroepen. Maar, laat u ook verrassen want ongetwijfeld wordt u aangemoedigd ook een rol te spelen tijdens dit concert!

50% van de kaarten is inmiddels verkocht! Wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.

Kaartverkoop gaat via de Beun: debeun.nl/evenement/popkoor-spot-on-met-dansstudio-dentro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Popkoor Spot-On

Zin in een sfeervolle, muzikale en gevarieerde avond met een vleugje kerst? Kom dan op 21 december om 20.15 uur naar theater de Beun in Heiloo! Popkoor Spot-On! geeft een concert in samenwerking met dansstudio Dentro, vocalgroup Blended en soliste Diana.

Kaarten a 8 euro zíjn verkrijgbaar via de Beun: debeun.nl/evenement/popkoor-spot-on-met-dansstudio-dentro/

Van ❤e welkom!!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

.